Logitech G915 TKL Lightspeed Kablosuz RGB İngilizce Mekanik Klavye 920-009537

Bu Üründe Geçerli OverGame Kampanyaları
  • Ürün Özellikleri
  • Banka Hesap Bilgileri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  • Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless RGB Mekanik Gaming Klavye (920-009537)

    G915 OYUNUN DİĞER BOYUTUNA GEÇİN

    Bir tasarım ve mühendislik başarısı şimdi siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunuluyor. G915, LIGHTSPEED profesyonel sınıf kablosuz, gelişmiş LIGHTSYNC RGB teknolojisi ve yüksek performanslı, düşük profilli mekanik tuşlar içerir. Birinci sınıf malzemelerden titizlikle üretilen G915 TKL şimdi daha kompakt form faktörüyle, eşsiz güzellik, güç ve performansı bir araya getiren sofistike bir tasarımıdır. G915 TKL. Oyunun diğer boyutuna geçin.

    Https://resource. Logitechg. Com/w_1800,c_limit,f_auto,q_auto,f_auto,dpr_auto/d_transparent. Gif/content/dam/gaming/en/products/g915-tkl/g915-white-update/g915-tkl-intro-desktop-w. Png? V=1

    G915 KOMPAKT, SAYISAL TUŞ TAKIMI BULUNMAYAN TASARIM

    G915 TKL, G915 ile aynı gelişmiş teknolojileri içerir, ancak ancak daha kompakt tasarımıyla mouse hareketi için daha fazla alan sağlar. Daha kolay taşımak için USB alıcı klavyenin arkasındaki yerine takılabilir.

    LIGHTSPEED KABLOSUZ

    G915 TKL, profesyonel sınıf LIGHTSPEED kablosuz özelliği ile 1 ms’lik çok yüksek hızlı bir performans sağlar. G915 TKL ayrıca USB üzerinden takıldığında da tümüyle işlevseldir, böylece aynı anda şarj edip oynayabilirsiniz.

    İNANILMAZ DERECEDE İNCE

    G915 TKL bir mühendislik ve tasarım ürünüdür. İnanılmaz derecede rafine şekilde tasarlanmıştır, olağanüstü derecede incedir, performans ve özellik setinden ödün vermeden üretilmiştir. Dayanıklı, rahat kullanılan ve yoğun oyun oturumları için her zaman hazır olan G915 TKL tam anlamıyla yeni nesil bir mekanik oyun klavyesidir.

    Https://resource. Logitechg. Com/w_1800,c_limit,f_auto,q_auto,f_auto,dpr_auto/d_transparent. Gif/content/dam/gaming/en/products/g915-tkl/g915-tkl-feature2-panel-1. Png? V=1

    BİRİNCİ SINIF MALZEMELER

    Birinci sınıf malzemelerden üretilen G915 TKL zarif bir görünümle üstün kaliteyi bir araya getirir. 5052 alüminyum alaşımlı üst kasası çelik takviyeli bir tabanla birleşerek hafif, ultra ince, ancak sağlam ve dayanıklı bir klavye sunar.

    GELİŞTİRİCİ İŞLEV

    Alüminyumla işlenmiş ses tekerleği, birinci sınıf his ve kontrol için hassas şekilde ayarlanmıştır. Yumuşak dokunuşlu profil ve medya kontrol düğmeleri kolay ve sezgisel bir kontrol için dokunsal geri bildirim sağlar.

    GÜÇLÜ VE DAYANIKLI

    Fırçalanmış metal yüzeyler ve oleofobik kaplamalı tuş başlıkları parmak izlerini en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. Çelik takviyeli taban G915 TKL’ye en zorlu kullanım koşullarına dayanması için üstün bir güç verir.

Güvenli Alışveriş
Güvenli Alışveriş. Alışverişinizi daha güvenli yapabilmeniz için overgame.com SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
Ücretsiz Kargo
Yapacağınız alışverişlerde kargoya ücret ödemek istemiyorsanız, satın alacağınız milyonlarca üründe kargo bedava avantajı ve size özel kampanyalar
İADE & DEĞİŞİM GARANTİSİ
Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya 15 günlük süre aşılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.