Logitech G Aurora G735 Kablosuz Oyuncu Kulaklık Beyaz 981-001083

Bu Üründe Geçerli OverGame Kampanyaları
  • Ürün Özellikleri
  • Banka Hesap Bilgileri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  •    LOGITECH G AURORA G735 KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIK

     

        Aurora Koleksiyonundan olan G735, kafa boyutu küçük olanlar da dahil olmak üzere tüm oyuncular için konforu ve uyumu en üst düzeye çıkarır. Yumuşacık başlık ve dönebilen kulaklıklar ile rahat şekilde oynayın.
        Bilgisayarlar ve LIGHTSPEED ve Bluetooth® kablosuz bağlantılı mobil cihazlar için mükemmeldir. White Mist renginde gelir.Renk seçenekli aksesuarlar ayrı satılır.

        DİKKATLERİ ÜZERİNİZE ÇEKİN

        Aurora Koleksiyonundan olan G735 Kablosuz Oyun Kulaklığı, kafa boyutu küçük olanlar da dahil olmak üzere tüm oyuncular için konforu en üst düzeye çıkarır.
        Oyun sınıfı ses, mikrofon ve RGB teknolojisiyle maceraya hazır olun.

        ÇIĞIR AÇAN TASARIM

         G735, kafası küçük olanlar da dahil olmak üzere tüm oyunculara gün boyu konfor sunmak için özel olarak tasarlanmıştır; gözlük ve küçük küpeler için de uygundur. Lüks süngerli ayarlanabilir başlığa sahip hafif tasarım,
         cihazın her yerinde yer alan yumuşak malzemeler ve çok rahat, dönebilen kulaklıklar sayesinde maksimum konforla oyun oynamanın tadını çıkarın.

         IŞIKLI ŞEKİLDE OYNAYIN

          Tarzınızı gösterin. Ruh halinize uygun. G735, Aurora Koleksiyonunun imza ışıklandırması olan dört adet etkileyici Oyun Modu animasyonuyla kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazır yumuşak,
          bölgesel RGB özelliğine sahiptir. Ayrıca, RGB'nizi G HUB ile tamamen kendinize göre özelleştirebilirsiniz.

         LIGHTSPEED İLE IŞIK HIZINDA OYNAYIN

          Yeni oyun dünyalarına ve derin bir sohbet içine girmek çok basittir. Son derece hassas oyun sınıfı LIGHTSPEED kablosuz bağlantı için USB alıcınızı bilgisayarınıza bağlamanız yeterli.
          Daha sonra uyumlu bir cihazla senkronize ettiğinizde Bluetooth’u da dahil edin. Evet, her ikisini de aynı anda dinleyebilir ve ses düzeylerini de ayarlayabilirsiniz.
          16+ oyun saatlik pil ömrü ile oyunda kalın. Sesi kapatma özelliği de dahil kulak üzeri kontroller, parmaklarınızın ucunda.

         DUYUN VE SESİNİZİ DUYURUN

         Oyunu, filmi, müziği veya o an ilgilendiğiniz şeyi temiz ve güçlü 40 mm ses sürücüleri ile duyun. Dolby Atmos ve Windows Sonic Uzamsal Ses uyumluluğu,
         bulunduğunuz ortamdan doğrudan oyuna dahil olmanızı sağlar. Tercih ettiğiniz Blue VO!CE filtrelerine sahip ayrılabilir bir mikrofon ile sesiniz mükemmel olsun.

         G HUB İLE DONANIMINIZI AYARLAYIN

         G HUB oyun yazılımı ile bası artırmak veya yüksek notaları dengelemek için ses ekolayzerinizi ayarlayabilirsiniz. Daha sonra, ayarlarınızın nerede oynadığınız fark etmeksizin her zaman hazır olması için ayarlarınızı
         G HUB’a veya doğrudan kulaklığa kaydedin. Sesinizin harika çıkmasını sağlayacak eksiksiz mikrofon ekolayzer ayarlayıcısı ve her yeri sallamaya hazır Blue VO!CE filtreleri ile sesinizi biçimlendirin.
         Ardından LIGHTSYNC’in özel renklerle, animasyonlarla ve hatta sesinize veya ekranınıza tepki veren efektler ile harika hissetmenizi sağladığından emin olun.
         G HUB çok güçlüdür; içine kolayca dalabilir ve sesinizi ve tarzınızı istediğiniz şekilde şekillendirebilirsiniz.

         KİŞİSELLEŞTİRİN

         Olduğunuz gibi gelin. Kişiselleştirin. Pink Dawn ve Green Flash renklerinde mevcut kulaklık süngerleri ve mikrofon kolları ile görünümünüzü tamamen kendi tarzınızda olacak şekilde özelleştirin.
         Oyununuzu başka bir yere taşıma zamanı geldiğinde G735 ve G705 Kablosuz Oyun Mouse’larınızı mükemmel Taşıma Kutusuna koyun ve kablolarınızı Aurora Koleksiyonu tarzına uyan kablo yönetimi yardımcısı ile düzenleyin.

     

        AURORA KOLEKSİYONUNDAN

        Birbiriyle son derece uyumlu ve konfor, tarz ve oyun performansı için özel olarak tasarlanmış donanımla tanışın. Benzer göz alıcı estetiğe sahip eksiksiz, kusursuz kuruluma sahip olun; senkronize RGB tarzı dâhildir.
Güvenli Alışveriş
Güvenli Alışveriş. Alışverişinizi daha güvenli yapabilmeniz için overgame.com SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
Ücretsiz Kargo
Yapacağınız alışverişlerde kargoya ücret ödemek istemiyorsanız, satın alacağınız milyonlarca üründe kargo bedava avantajı ve size özel kampanyalar
İADE & DEĞİŞİM GARANTİSİ
Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya 15 günlük süre aşılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.