OverGame Mağazalarında Kutulu Oyun Alışverişleri Kazandırıyor!

OverGame Mağazalarında Kutulu Oyun Alışverişleri Kazandırıyor!

18 Kasım 2021

BU KAMPANYALAR YALNIZCA FİZİKSEL MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. TÜM OVERGAMER'LARI KANYON VE AKASYA MAĞAZALARIMIZA BEKLİYORUZ!

Hediye Çeki Fırsatı!

Hediye Çeki

19 - 29 Kasım tarihleri arasında OverGame'e getireceğiniz ikinci el PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunlarınızda, anında hediye çeki kazanın.

Hediye çeki tutar ve adetleri 5 adet 200TL, 10 adet 100TL, 20 adet 50TL ve 165 adet 20 TL'dir. Toplamda mağaza başına 200 adetle sınırlıdır. Getirdiğiniz oyun başına bir adet hediye çeki çekme hakkınız bulunmaktadır. Daha fazla oyun getirip, daha fazla hediye çekine sahip olabilirsiniz.

1 Aralık 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak bu çekleri, dilediğiniz her üründe kullanabilir, birden fazla hediye çekini birleştirerek indirim miktarınızı katlayabilirsiniz!

- Hediye çeklerinizi en geç 31 Aralık 2021 tarihine kadar kullanabilirsiniz. 31 Aralık 2021 tarihinden sonra getirilecek hediye çekleri geçersiz sayılacaktır.

- Hediye çeki fırsatı, yalnızca getireceğiniz ikinci el PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunlarında geçerlidir.

- Hediye çekleri, mağaza başına 200'er adet şeklinde olmak üzere sayılıdır.

- Hediye çekleri, PlayStation5 Ön Sipariş İndirim Kartı kampanyası ile birleştirilemez.

***

PlayStation5 Oyun Alışverişlerinde Ön Sipariş İndirim Kartı Kazan!

Ön Sipariş İndirim Kartı

19 - 29 Kasım tarihleri arasında OverGame mağazalarından sıfır kutulu PlayStation5 oyunu satın al, dilediğin bir PlayStation5 oyununda ön sipariş fiyatı üzerinden %15 indirim kazan!

Yeni nesil konsolun öncü OverGamer'ları, satın aldıkları sıfır kutulu PlayStation5 oyunu başına, bir adet Ön Sipariş İndirim kartı kazanıyor ve bu kartı 31 Mart 2022 tarihine kadar OverGame'de açılacak PlayStation5 oyun ön siparişlerinde indirim olarak kullanabiliyor!

- Bu kart 31 Mart 2022 tarihinden itibaren ön siparişe açılacak PlayStation5 oyunları için kullanılamaz.

- Bu kart yalnızca bir adet oyuna bağlı ön sipariş indirimi sağlar. Birden fazla kart aynı oyun için indirim miktarını artırmaz.

- Bu kart, hediye çeki kartı ile birleştirilemez. 

- Bu kart mağaza başına 50 adetle sınırlandırılmıştır.

***

OverGame'de Kutulu Oyun Kazandırır!

İyi Oyunlar Dileriz!

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.