Logitech G305 Lightspeed Wireless Oyuncu Mouse

Oyuncu aksesuarı dendiğinde akla ilk gelen markalardan olan Logitech, muhteşem kulaklık, mouse ve klavye modelleriyle OverGame'de! Logitech'le performansınıza performans katın!
Guvenli Alisveris.png (23 KB)
Kolay Iade.png (26 KB)
Ucretsiz Kargo.png (19 KB)
Bu Üründe Geçerli OverGame Kampanyaları
  • Ürün Özellikleri
  • Teknik Özellikler
  • Banka Hesap Bilgileri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  • G305, ekonomik fiyatla son teknoloji yenilikleri bir araya getiren, yoğun performans için tasarlanmış LIGHTSPEED kablosuz oyun mouse'udur. Yeni nesil kablosuz oyun deneyimi tüm oyuncuları bekliyor.

    HERO, Logitech G’nin üstün performansın yanı sıra 10 kata kadar enerji verimliliği (önceki nesille karşılaştırıldığında) sunan devrim niteliğinde yeni optik algılayıcısıdır. HERO algılayıcı sıfır yumuşatma, filtreleme veya 200'den 12.000 DPI'a geçiş ile olağanüstü derecede doğru ve istikrarlı performans sunar. G305, her birinde en fazla 5 DPI seviyesi olmak üzere 5 adede kadar profili yerleşik belleğe kaydedebilir.

    Logitech G uçtan uca mühendislik ve tasarım aracılığıyla gecikme, stabilite ve bağlantı sorunlarını çözmek üzere sağlam bir kablosuz çözüm geliştirdi. Ortaya çıkan sonuç ise kablolu performansına ulaşan profesyonel düzeyde kablosuz bir çözüm olan LIGHTSPEED oldu.

    HERO algılayıcı ve LIGHTSPEED kablosuz, aylarca oyun oynamanızı mümkün kılan olağanüstü verim sunar. Tek bir AA pille 250 saate kadar oyun oynama özelliği sunar. Logitech Gaming Software ile seçilebilecek Dayanıklılık modunda tipik kullanımla 9 ay sürecek şekilde ayarlanabilir.Logitech Gaming Software ve G305'teki gösterge ışığı pil düzeyinin %15 olduğunu size bildirir.

    Logitech G'de kablosuz oyun mouse'unun ağır olması gerekmez. Yalnızca 99 gram ağırlığındaki G305, hafif mekanik tasarımı ve ultra verimli pil kullanımıyla son derece hafiftir.

    G305'in solunda ve sağındaki birincil anahtarları 10 milyon tıklamaya dayanıklıdır. G305'te ayrıca 1 adet orta tuş, DPI düğmesi ve Logitech Gaming Software'le (LGS) dilediğiniz gibi programlayabileceğiniz iki adet yan düğme bulunur.

    Mekanik düğme gerginliği ve ayrılmış düğmeler, sağ ve sol birincil mouse düğmelerinin tutarlılığını iyileştirerek tıklama için gereken kuvvetin azaltılmasına yardımcı olur. Böylece en yoğun oyun oturumlarında dahi sorunsuz kullanabileceğiniz net ve güvenilir bir düğme performansı elde edersiniz.

  • FİZİKSEL ÖZELLİKLER
Güvenli Alışveriş
Güvenli Alışveriş. Alışverişinizi daha güvenli yapabilmeniz için overgame.com SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
Ücretsiz Kargo
Yapacağınız alışverişlerde kargoya ücret ödemek istemiyorsanız, satın alacağınız milyonlarca üründe kargo bedava avantajı ve size özel kampanyalar
İADE & DEĞİŞİM GARANTİSİ
Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya 15 günlük süre aşılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.